Η MEDITRUST ΕΠΕ διαθέτει πολυδύναμο Τεχνικό Τμήμα υποστήριξης, στελεχωμένο από έμπειρο, άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε ανάγκη επισκευής – αναβάθμισης – επίδειξης – συντήρησης μηχανημάτων, με τα οποία ασχολείται 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα. Οι εκάστοτε ενέργειες πραγματοποιούνται με τελευταίας τεχνολογίας ειδικά εργαλεία και μετρητικά μηχανήματα υψηλής ποιότητας για τη διασφάλιση της σωστής αποπεράτωσης των εργασιών. Όλα τα μετρητικά όργανα της εταιρείας είναι διακριβωμένα και πάντα σύμφωνα με τις προτάσεις των κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει η εταιρεία.

Οι τεχνικοί μας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους εργοστασιακούς οίκους για τυχόν αναβαθμίσεις ή τεχνικές οδηγίες, καθώς επίσης ενημερώνονται καθημερινά πάνω στις εξελίξεις της βιοϊατρικής τεχνολογίας. Με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς, το Τεχνικό Τμήμα εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Στόχος μας είναι η άμεση και ταχεία υποστήριξη του πελάτη, η διασφάλιση αποπεράτωσης εργασιών με πιστοποιητικά καλής λειτουργίας και η σωστή τιμολογιακή πολιτική στην παροχή υπηρεσιών. Σε επικοινωνία με τους εργοστασιακούς οίκους, το Τεχνικό Τμήμα προσαρμόζει συνέχεια νέα πρωτόκολλα επίλυσης προβλημάτων, συνδυαστικά με νέα μετρητικά συστήματα για την πιο σύντομη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Η συνεργασία των τεχνικών μας με τους πελάτες κρίνεται απαραίτητη για την εταιρεία μας και βασίζεται στην αξιοπιστία, την απόλυτη εμπιστοσύνη και την αμεσότητα. Η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας. Για αυτό τον λόγο κάθε τεχνικός ελέγχεται συνέχεια και σχολαστικά, ακολουθεί όλες τις εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό και εσωτερικό και έχει στην διάθεση του όλα τα εργαλεία για τη μέγιστη απόδοσή του.

Το προσωπικό, το οποίο απαρτίζει το Τεχνικό Τμήμα, είναι αρμόδιο για την αποπεράτωση συμβάσεων με τα περισσότερα Δημόσια Νοσοκομεία, ελέγχων, επισκευών, έκδοση πιστοποιητικών καλής λειτουργίας, προσφορών ανταλλακτικών. Επίσης, παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση.

Η εμπιστοσύνη είναι η βάση πάνω στην οποία η εταιρεία μας χτίζει τις συνεργασίες της και για τη διατήρησή της το Τεχνικό Τμήμα παίζει καθοριστικό ρόλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Μη έγκυρο πεδίο!
Invalid Input